BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, May 3, 2009

HIV TEST

Khamis 30/4/09 


10.00pagi

Bertolak dari KL ke kampung halaman.hohooho walaupun penat nk drive ni tp layan je lah.drive sambil karoke dlm kete.biarlah kete sebelah nk kata apa pun.janji aku tak mengantuk...

2.00 ptg

sampai jua akhirnya.tp terus p klinik kesihatan.nk p buat HIV test.nanti tutup lak klinik ni kalo lambat.tetiba terbayang lak kesakitannyer nanti.rasa nk lari je.tp kena jgk ambik test ni kalo tak leh kahwin.
Aku dengan muka yg penat akibat drive jauh + takut lagi berjalan ke kaunter makcik/akak2 nurse tu.

aku : askm kak.. saya dtg nk buat HIV test.( senyum sikit untuk sedapkan hati yg berdebar2 nie)

akak nurse : hari ni kita tak blh buat test HIV.Hari Khamis untuk ibu mengandung je.

aku.: Haah?????? abis tu mcmne ni? saya ni baru je balik dr KL terus dtg sini.Tak singgah umah pun lagi ( dengan muka yg sedey).Ala kak boleh la buat saya sorang je ni.esok jummat cuti.boleh laa kak..

akak nurse: awak keje kt ne?

aku : KL

akak nurse : ehmmm..awak ni anak sedara En.Hassan ke?? ( paksedara aku mmg keje kt situ)

aku: a'ah.

akak nurse : okeylah.akak buat untuk awak.

aku:tima kasih akak....yeyeyyeye (nasib baik paksu keje sini)

setelah beberapa minit tunggu, aku masuk ke bilik rawatan tu.berdebar tak abis ni.takut kena cucuk!!!!!! mak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dah siap pun.huhuhu sakit sikit je.hehhehe

Alhamdulillah, settle gak HIV Test ni.lalalalalalala............



0 comments: