BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, May 22, 2009

yeah!!! kad kahwin dah siap :)

Semalam p puchong dgn en ninja p ambik kad kahwin.Alhamdullillah siap tepat pada waktunya.Lepas keje je terus gerak p puchong.ya ALLAH, jam semalam teruk betul.saya pulak time tue sakit kepala tahap kritikal.tension betul.tp demi kad kawen,redah la jgk jam yg teruk giler tu.
On the way tu, saya ckp kt en ninja yg saya risau kad tu tak cantik.tp cantik ke tak kena la ambik jgk sbb dh tempah.En ninja ckp " takkan nk suruh diaorg buat lain".huuhuhuhu..betul gak.
Sampai je kt kedai tu, kami disambut mesra oleh tuan kedai.berdebar ni nk tgk kad yg dah siap.Alhamdulillah, saya sukerrrr kad tue.hehehehe. simple je tp yg penting saya & en ninja puas hati. Thanks "Faizal & team Kanda Dinda "
On the way nk balik singgah jap studio kwn en ninja.saya pun mmg dh kenal member dia tu.alang2 singgah nk bg kad.Kwn en ninja pun puji kad kitaorg.kembang la pulok...
After this, kena p pulun untuk proses penghantaran kad2 ni pulak.nasib baik saya punya 200 je.ayah punya 400 kpg.en ninja 400kpg.
to all my friends.. tunggu la kad kawen saya..lalalala








0 comments: