BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, April 29, 2009

Cenderahati tetamu

Semalam p setapak dgn En Ninja( my fiance) untuk ambil door gift.apa door gift tue??? tungguuuuuu... mana blh bgtau sekarang.nanti tak suprise la. Akhirnya settle juga untuk cenderahati tetamu ni.penat aku pk nak bg apa kat tetamu nanti.ada yang cantik tp mahal sangat.terover budget pulak nanti.Hope nanti tetamu suka wlpun tak seberapa.


Ni ada beberapa contoh door gift yang aku berkenan sangat..hehehhehe




By Shaja : Candle Ball Rose


By Shaja : Apple


Ada banyak lagi...Nanti saya update lagi la.

Balik Kampung...yehyehyeh

Hari nak balik kampung nun jauh di sana.. lama betul tak balik ( baru 2 bln je).hehehhe    balik ni nk p buat test HIV, kemas rumah sikit. Pukul bp nak balik nie??? jam pulak nanti.tak sabarnyer nak balik sbb nak try baju akad nikah dgn baju sanding nanti.tak sabarnyer!!!!


Apapun berhati-hati dijalan raya.Biar lambat asalkan selamat..Ingat tu kepada sesapa yang nak balik juga hari ni..

Tuesday, April 7, 2009

Audit by SIRIM

Esok ada audit dgn SIRIM !!!!!!!!!!!!!!!!

HaNtaRaN
















hobi terbaru sejak bertunang.tgk gambr org kahwin, gambar gubahan hantaran.Ni antara gambar kt internet yg aku suke..simple tetapi menarik

Menghitung Hari

menghitung hari demi hari......hohoohohoooo.lagi 3 bulan aku akan bergelar seorang isteri. hak milik kekal seseorang bergelar suami.takutnyerrr.....mampu ke aku menjadi iateri yang solehah, yang baik. hari-hari asyik pk pasal nak kahwin..pening betul la.banyak benda lagi tak settle ni.