BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, June 25, 2009

Balik kampung

esok saya akan bertolak pulang ke kampungku terchenta..hehehe..pagi-pagi lagi dh nk gerak ni.Harap perjalanan esok berjalan lancar.semoga saya selamat sampai ke destinasi yg dituju.Kemudian proses utk mengemaskan rumah akan bermula...yeah!!!!!

caucincau .....

Wednesday, June 24, 2009

Sesi mengemas + emosi bermula

Hari ni ambik cuti khas utk kemas bilik & packing barang sebelum outstation & balik kampung jumaat ni. Masa tengah lipat2 baju utk dimasukkan ke dlm beg, air mata ni tiba2 je mengalir dgn lajunye.sebak betul bila terpk nk tinggalkan zaman bujang & kwn2 umah ni. 6 thn kitaorg bersama.byk sgt suka & duka bersama.4thn kt UTM dan bila dapat keja,keje kt tempat yg sama dok serumah hampir 2 thn.arghhhh!!!! sedih betul bila terkenangkan kenangan lalu.

Lepas ni saya tak mungkin lagi akan dapat karoke bersama2 mereka dlm kete lps balik kelas mengaji.huhuhuhu...rindu utk tgk cite slot akasia stp hari kol 6.30ptg smbl2 mengumpat.hahahaha!!!rindu p picnic sama2...rindu p tgk wayang lewat mlm.rindu gaduh dgn korang..rindu masakan korang..rindu telatah korang...rindu semuanya....
Apapun ini adalah kehidupan.kita still blh jumpa kt opis kan wlpun department lain2.jumpa time bekfes nanti :)

* to my housemates " Aied, nierah,ura,nani & eila" thank u very much *

Thursday, June 18, 2009

P outstation lagi

Next week kena p outstation lagi??? Khamis & Jumaat nest week saya kena ke Ipoh utk meeting and site survey projek saya disana. " dh nk kawen pun nk p survey lagi ke?? nanti hitam kang".tu la kata2 org opis bila tau saya kena p outstation next week. saya senyum jela.adakah saya workaholic person?? tak jgk sbnrnyer.tp apa yg perlu saya settle kan sblm cuti pjg better settle kan dulu.lagi pun lepas je survey kt ipoh tu saya blh la terus balik rumah.Nasib baik la saya jaga projek area my hometown Perak..tu yg tak kisah sangat.hehehe


* dah start excited nk balik kampung *hehehehe****

Kad selamat sampai pada tuannye

Alhamdulillah, smlm bbp kwn2 saya bgtau yg kad saya telah pun mereka terima.syukur sbb sampai dgn selamat.tinggal 2 minggu je lagi !!!!!

Wednesday, June 17, 2009

Kad sudah dipos

Start isnin lepas & semalam, saya dah pos hampir semua kad2 kpd kwn-kwn sume.Hopefully kad-kad tu selamat sampai kpd tuan empunya diri. tadi baru je dpt call dr kontraktor klang yg dia dh dpt kad saya.terkejut katanya.tak sangka saya dh nak kawen. saya ckp la nk bg suprise..hehehe

smlm time lunch, sempat la buat gathering( utk bg kad sbnrnyer) dgn kwn2 masa kt UTM dl dgn kwn masa MTTP dl.tak sangka sume sanggup spend time utk jumpa saya & en ninja.terharu betul.yelah bila dh keje ni masing-masing bz.kiranya dah lama la kitaorg tak jumpa wlpun tempat keje sama department je lain2. En Idzaney dr cyber sanggup spend skt masa utk jumpa kitaorg.untuk pengetahuan sume, en idzaney ni antara org penting dlm catatan pertemuan saya & en ninja.
kepada CK,Onn, Nazrul, aren , azli , redza & idzaney thanks for spend ur timefor me & en ninja yesterday.I'm very happy to see ualls sume. Harap kamu semua dapat la hadir memeriahkan majlis saya & en ninja nanti.

* sangat hepi + berdebar & berdebar lagi.....

Saturday, June 13, 2009

Checklist menjelang 20hari lagi

Update Checklist Lagi

Date Akad nikah : 3 Julai 2009 ( selepas asar)
Tempat Akad Nikah : Masjid Al-Amin
Date Sanding : 4 Julai 2009
Tempat sanding : My sweet home :)
Date Tandang : 11 Julai 2009
Tempat tandang : Rumah En.Ninja

Hantaran : Bunga untuk hantaran blm beli lagi.dah tgk kt SSF tp takda yg berkenan.ehmmmmm...nk p nilai pulak nanti.hope jumpa la yg berkenan dihati.adik saya ckp " saya nie cerewet "

Kad jemputan : kwn2 sila bersabar ye. proses penghantaran sedang dijalankan.saya baru balik dr outstation.InsyaALLAH esok saya pos.
Tok kadi : settle
akad nikah outfit :settle.saya sukerrr!!!!
Baju Sanding : Settle
Baju tandang : settle
Pelamin : settle
Mak andam : settle
Bunga pahar: settle
Outfit for family: settle.cuma my mum bz cari tudung pulak.
Bridesmaid: settle
Bilik pengantin :cadar -settle, langsir settle
Fotographer: settle
Katering: last week caterer dh dtg umah.settle :)
Cake: kena call my cousins "rina"
Door Gift : sbnrnyer dh settle tp ayah tambah tetamu pulak.so nk kena cari doorgift utk VIP & my frends
Kompang & MC :settle
Marhaban :settle.Maklong saya ada join group marhaban ni so dia offer nk buat masa majlis saya nanti :)
Bunting: sedang dlm proses design & hntr untuk print
Honeymoon: settle booking & payment

Jemputan ke Majlis saya



kepada semua kawan-kawan, anda dijemput ke majlis perkahwinan saya pada 4 Julai 2009 ni.

Monday, June 8, 2009

outstation

seminggu ni saya ke utara untuk outstation.sebelum bercuti panjang kena p survey dulu projek2. Hari ni ke Sg petani & esok ke penang pulak.saya ada projek di jambatan p.pinang.penat drive hari ni masih lg terasa dan esok pagi2 kena gerak ke penang pulak.ehmmm...keje oh keje kalau bukan pasal keje & duit takkan saya segigih ini.Arghhh...claim bln lepas bila nk masuk!! dah sengket ni :(

Thursday, June 4, 2009

30 Hari

sebulan je lagi untuk menjadi Puan Ainul..hehehehe.debaran kian terasa :)


Denise carried a bouquet of sweet peas in varying shades of pink to add depth and texture to her single-hue arrangement.