BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, April 29, 2009

Cenderahati tetamu

Semalam p setapak dgn En Ninja( my fiance) untuk ambil door gift.apa door gift tue??? tungguuuuuu... mana blh bgtau sekarang.nanti tak suprise la. Akhirnya settle juga untuk cenderahati tetamu ni.penat aku pk nak bg apa kat tetamu nanti.ada yang cantik tp mahal sangat.terover budget pulak nanti.Hope nanti tetamu suka wlpun tak seberapa.


Ni ada beberapa contoh door gift yang aku berkenan sangat..hehehhehe




By Shaja : Candle Ball Rose


By Shaja : Apple


Ada banyak lagi...Nanti saya update lagi la.

2 comments:

Nariko said...

hi there, nak tanya sikit yg candle rose tuh dpt kat mana eh? sesuai untuk VIP guest lah..
:)

ainulfadz said...

hai nariko.ni saya tgk kt website shaja design.mmg sesuai sgt utk VIP