BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, May 30, 2009

1 Bulan 6 hari..

School Holiday is coming !!!! & kenduri kawen pun banyak starting this weekand. Dapat 4 jemputan kawen utk minggu ni.tp blh p 2 je sbb 2 lagi kt luar KL.esok ada kenduri di Kajang & Rawang..InsyaALLAH kalau sempat p dua-dua.
1 bulan 6 hari je lagi???? arghhhhhh...berdebar + sedih + excited + entah apa-apa perasaan la lagi.berdebar sbb dah nak jadi isteri org.byk tanggungjawab tu.harap dapat  jadi isteri yg terbaik utk en ninja. sedih sbb nak tinggalkan zaman bujang yang mmg best sbb blh buat suke hati mcm nk bgn lambat ke, malas masak ke..sapa yg kisah? Excited sbb nak kawen la :) hehehehe
Apapun perasaan saya, masa akan tetap berlalu dan masa yg dinanti pasti akan tiba. Cuma blh berdoa & berusaha agar rumah tangga yang dibina kekal hingga ke akhir hayat.AMIN!!!!(sapa yg baca blog ni sila amin kan utk saya gak)





2 comments:

faizsaaid said...

semoga berbahagia

ainulfadz said...

semoga kita berbahagia