BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, May 4, 2009

Selesema +Stress???

semalam & hari ni aku dijangkiti selesema.Hari ni mcm teruk sikit.Td p klinik sbb org opis bercite psl H1N1 ( selesema b**i) nie.takut jgk nie. Doctor ckp aku selesema biase je. BP pun okey.cuma mungkin stress sbb tu susah nk tido.Ye aku skrg susah betul nk tido.badan penat tapi tak lena nk tido.Doctor tu ckp aku stress nak kahwin kot.banyak sgt pk benda yang entah apa-apa. Adakah perempuan mmg suka pk mcm2 especially tima dh dekat nak kahwin?? dia ckp lelaki jarang nak pk benda yang remeh2 ni sangat( sbb doc tu lelaki.. cehh). tp mungkin betul sbb perempuan ni kan berjiwa lembut, emotional person.

Aku pun perasan semakin dekat nak kahwin ni semakin sensitip,byk pk yg merepek2.walaupun preparation dh hampir siap tp setiap kali aku tgk magazine pengantin @ gambar org lain rasa mcm org lain punya lagi cantik, lagi best.argghhhhh....ni yang buat aku stress..

p/s : nak p bersuka ria la weekand nie...tp en ninja nk p perform kt 8TV.ehmmm....:(

0 comments: