BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, May 20, 2009

4 Julai 2009

Kenapa 40709??? ramai org tanya setiap kali diberitahu tarikh perkahwinan kami.ye kenapa tarikh ni yang dipilih?

Sebenarnya tarikh awal majlis adalah pd 11/7/09.masa tunang dh decide nak tarikh ni.tp last minit ayah saya tukar tarikh sbb 12/7 adik saya kena daftar masuk UIA utk sem baru.so mcm kelam kabut la kalau buat 11hb jgk.yelah rumah kitaorg bukan kt area KL ni.kesian la parents nk terkejor kesana sini. so di awalkan la tarikhnyer..
Dan ada juga yg tanya kenapa tak buat time cuti sekolah???
jawapannyer sbb nak tunggu adik saya yg belajo kt russia tu balik.Dia balik Malaysia hujung bln 6.Pada awalnya my parents nk buat bln 11 nanti.tp hujung taun ni byk keje.taun lepas saya tak cuti lgsg sbb byk sgt projek nk kena settle sblm hujung thn.lgpun saya nk adik saya yg kt russia tu ada on that DAY...dia cuti dr bln 6 smpi bln 8 je.saya nak semua ada di majlis perkahwinan saya.huhuhuhu..yelah org adik-beradik ramai.
Akhirnya confirm la majlis dibuat pada 4/7 nanti.dan 5/7 ni adalah besday ayah saya.hadiah khas untuk ayah.

** to my sister ecah a.k.a DR.Ainal, i really miszz u!!!!! tak sabo nk tggu ko balik :)

4 comments:

wawa pucca said...

biarlah


asal kita happy on our BIG DAY!!!

I love july

hehehe

ainulfadz said...

TQ wawa

normahana.nawawi said...

tahniah adik...semoga berbahagia nanti...jgn lupa 4july gak...US punya merdeka day!....hehehhe...mudah ingat!

dah dpt contact inai dahlia? kawan akak tu.

ainulfadz said...

normahana: TQ.dah contact inai dahlia tu.InsyaALLAH dh buat appoinment 27/6 nanti.