BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, January 9, 2010

salah ke???

salah ke kalau saya teringin nak makan mcD sbb dah lama tak makan?


salah ke kalau saya main soduku sbb nk isi masa lapang kt opis( sbb takde keje)..

salah ke???? asyik kena tegur " pregnant ke? "

Adakah kalau xpregnant tak leh teringin nak mkn apa-apa & main soduku.dl ms study pun selalu je main soduku wlpun tak le pandai sgt.

kdg2 rasa tertekan dgn soalan-soalan " dh pregnant?, dh ada isi?".. arghhh mcm tak le soalan lain.

saya nak pregnant tp blm rezeki lg.pls la jgn la asyik tanya je.menyampah la.cuba letak diri anda semua di tempat saya.mesti la tension ( mungkin anda tidak, saya tak tau la)

mungkin saya terlalu emotional.entah la.tp saya stress!!! nasib baik hubby banyak bantu tenangkan saya. i love him so much :)

*** kena berusaha.azam thn ni ***

14 comments:

mun-e said...

manusia gitu la. mula2 tanye bile nak kawen? pastu dh kawen tanye bila nak dpt anak? dah dapat anak sorg tanye plak bile si kakak ni nak dpt adik?

soalan2 ala2 joyah gitu x kan non stop..

jgn layan dan buat x tahu je ok? hehe sabar sabar ;)

AinuLFadZ said...

TQ mun...ko pun kena la bersedia menghadapi soalan maut mokcik2 ni.bila wedding???thn ni gak ke?

deusXmachina® said...

semoga pregnant di 2010 ini...
amin=)

erk888.blogspot.com

mun-e said...

nex year ainul. lambat lagi hee. tgh kumpul duit ni. kayappp ;p

AinuLFadZ said...

erk888: tu ke nama awak??? hihihi..thank u.AMIN!!!! harap begitu la

mune: takpa.slow-slow.byk duit nk pakai kawen ni.plan nk sr skrg.

are-need said...

sabar ye enul...pedulikn kata2 org. me always by ur side =)

AinuLFadZ said...

TQ anid.huhuhu

dialicious said...

samalahhh kite pun pressure tau!tp jgn amek kesah sgt.,sumtimes they dun really mean it..saje je nak borak2 kot..heheheh

ANIKI said...

saye pun tensen gk dgn soalan2 bile nak kawen..pasni nk get ready ngan soalan bile nk pregnant plak...

dah la sy ratu asam, tatau la kut ps kwen kena serbu ngan soalan same..wat dunno jea, kite baru 25

AinuLFadZ said...

diah: terpaksa la tebalkan telinga dgr soklan2 pedas tu..
Nik: sila bersedia!!! hohohoo

A.F.A. said...

hai ainul yg nama sama ngan kite..hehe
saje nk komen entri ni..
saya pon benci soalan itu..
benci benci benci kannnn....
mungkin setengah org saje je nk wat borak..tp setengah org mmg menyakitkan hati..kite kat ofis asyik dilanda soalan mcm tu.ade tu bley ckp mcm ni.."bila hang nk beranak.nanti hang dh tua anak kecik lg".. bile dpt soalan tu trus mcm g toilet menangis...bukannye kite xnak..:(

AinuLFadZ said...

eh mcm kenal la.hihihi.sabo jelah.saya faham perasaan awak.awak lg stress kan.mungkin tu dugaan bt kita.dh cuba try p homeopati??

A.F.A. said...

homeopati die wat ape...awk wat eh,.xde lak cuba ape2 lg..tgu bln 8 ni cukup 2 thn.kalo x bjaya gak..kite mulakan step seterusnye..ehehhe

AinuLFadZ said...

bila blk opis? nanti saya bgtau.